HANTVERKARE & TIDRAPPORTÖR

En hantverkare i PP7 jobbar med arbetsorder, tidrapportering, resor och utlägg och kanske personalliggare. Antingen via mobilen eller webben, eller både och så klart!

Som alternativ erbjuder vi en billigare licens som där du kan rapportera tid och resor!

Mobil arbetsorder

För dig som är hantverkare eller installatör har PP7 tagit fram en mobil arbetsorder så ger dig möjlighet att snabbt få en överblick över dina inplanerade jobb, återrapportera tid och resor, fylla i föruppsatta checklistor, utföra egenkontroll och mycket mer.

Läs mer

Tidrapportering

Tidrapportering ger underlag för lön, fakturering och projektkostnader och är därför en väldigt viktig funktion i PP7.  PP7 är väldigt flexibelt på området och flera olika varianter finns för rapportering, så klart både på mobil och webb.

Läs mer

Resor & Utlägg

Har du gjort en resa i jobbet? Eller köpt något för egna pengar? Eller har du kanske bjudit en UE på lunch?

Allt detta kan registrera i PP7 reseräkning. Så klart på mobilen, eller på din dator om du så vill!

Läs mer

Personalliggare

En elektroniskt personalliggare som uppfyller alla Skatteverkets krav finns i PP7. Checka in eller ut på en arbetsplats och ta ut information om vilka som är på plats. Lägg lätt till ny personal och UE.

Läs mer

Kunder

Kundinformation som adress och kontaktpersoner är viktigt när man är ute på jobb. I PP7 Mobile finns bra sökmöjligheter och  för användare med högre behörighet även möjlighet att lägga upp och ändra kunder.

Läs mer

Kontakter

Företagets kontakter är en viktig del för att som är inblandade. Att lätt kunna hitta kontaktuppgifter och adresser är väsentligt!

Läs mer

FUNKTIONER
  • Resor och utlägg

  • Tidrapportering

  • Arbetsorder

  • Kunder

  • Kontakter