PP7 Affärssystem AB utvecklar och säljer affärssystemet PP7, för projektföretag med ett komplett ekonomisystem. PP7 är ett svenskt företag som specialiserat sig på att utveckla affärssystem anpassade till företag med projektintensiv verksamhet som bygg, entreprenad och installationsföretag. Vårt program sätter alltid projektledaren i fokus. PP7 har huvudkontor i Örebro, där utveckling, test och support sker. Försäljningen äger rum i hela landet. Våra kunder finns i hela Norden. PP7 ingår i Vitec AB koncernen.

Arbetsuppgifter som Ekonomiansvarig
Rollen som ekonomiansvarig är bred och du har ansvar för hela ekonomiprocessen. Dina arbetsuppgifter omfattar löpande redovisning, prognoser, avstämningar och del- och helårsbokslut samt:
• Kund- och leverantörsreskontra
• Fakturering
• Moms och skatter
• Löner, försäkringar och pensioner
• Uppföljning, analys och ekonomiska rapporter.
Du som söker tjänsten skall ha goda ekonomiska kunskaper. Vi förutsätter att du har en god IT- och systemvana och trivs med att få ha helheten i hela ekonomiprocessen

I konsultrollen
I rollen som PP7 konsult kommer du att arbeta nära PP7s kunder och stötta dem i den ekonomiska nyttan som PP7s affärssystem generar. Du gör det genom att anpassa parametersättning samt installation av PP7 samt ta hand om kunden vartefter nya och/eller ändrade behov uppstår.

Till en början genomgår du en mycket genomtänkt introduktion där du sitter tillsammans med dina kollegor och för att steg för steg lära dig systemet och arbetet. Du börjar supportera kunderna och hjälpa dem med de vardagliga ärendena, för att sakta men säkert avancera och ta dig ann allt mer avancerade arbetsuppgifter.

Om dig
Har du akademisk examen inom området är det en fördel men inget krav. Du kan ha förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Vi söker dig som drivs av att arbeta i projektform med rådgivning, utbildning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. En egenskap vi värderar högt är god kommunikationsförmåga.

Om tjänsten
Varaktighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse

Arbetstid: Heltid

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsort: Örebro

Tillträdesdag
Vi går löpande igenom alla ansökningar och om du är en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil kontaktar vi dig. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi vill att du så snart som möjligt, dock senast den 18 september sänder in din kompletta ansökan, dvs. ditt Personliga brev samt ditt CV till oss.

Din ansökan skickar du till leif.landen@pp7.com

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Leif Landén 0735–181724.

Varmt välkommen med din ansökan!

Örebro den 4 september 2018